Legyél csapatunk tagja!

Jó munkahely, jó fizetés, jófej munkatársak?

Azon vagyunk, hogy mindezt biztosítsuk Neked!

Létezik olyan cég, ahol a főnök leginkább azt szeretné, hogy jól érezd magad a munkahelyeden?

Te is szeretnél részese lenni egy jó hangulatú, magas színvonalon működő bajai cég sikereinek?

Most csatlakozhatsz reklámdekorációs csapatunkhoz, és részt vehetsz cégtáblák, üzletportálok, járműdekorációk és egyéb reklámdekorációs eszközök profi kivitelezésében!

REKLÁMDEKORÁCIÓS MUNKATÁRS
Nem ismered a reklámdekoráció trükkjeit? Megtanítunk rá!

Feladatok: műhelyünkben és külső helyszínen végzett kivitelezés, nagyméretű öntapadó fóliák laminálása, kasírozása, autódekoráció, autófóliázás, reklámtáblák, molinók elkészítése, felhelyezése, cégportálok teljes körű dekorációja (felragasztás, felszerelés), nyomdaipari utómunkák, kapcsolódó adminisztráció (munkalapok használata)
Amire szükséged lesz:
legyél gyakorlatias, legyél jó barkácsolásban, legyél végtelenül precíz és kocka, ne félj létrán, vagy állványon dolgozni

INFORMATIKUST KERESÜNK DIGITÁLIS NYOMDAGÉPEINK KEZELÉSÉHEZ
Érdekelnek a számítógép-vezérlésű gépek, pc-k, szoftverek? Tudunk neked egy jó munkahelyet! Megtanítunk mindenre, amire szükséged lesz.

Feladatok: reklámanyagok nyomtatása digitális nyomtatóinkon, a kapott grafikai anyagok ellenőrzése, a nyomtatások előkészítése, nyomtatók kezelése, karbantartása, alapanyagok rendezett tárolása, kapcsolódó adminisztráció pontos vezetése

Amire szükséged lesz:
legyen jó műszaki érzéked, mániád legyen, hogy odafigyelsz a részletekre, és észreveszel minden apróságot, már az oviban is csavarhúzó volt a jeled, bármilyen szoftver használatát könnyen megtanulod

GRAFIKUS
Nulláról nem fogjuk tudni megtanítani Neked. Ha már használsz grafikai programokat, szerkesztettél már logót, szórólapot, akkor sokat tanulhatsz tőlünk.

Feladatok: logótervezés, arculattervezés, kiadványok tördelése, járműdekorációk, reklámanyagok grafikai tervezése. Kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Amire szükséged lesz:
Esztétikai érzék, pontosság, kreativitás, képesség arra, hogy megértsd, megismerd az embereket.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VEZETŐ / IRODAVEZETŐ

Szeretsz az ügyfelekkel beszélgetni? Szereted az ügyfelek problémáit megérteni, megoldani? Vidám vagy, és nyitott? 

Feladatok: Ügyfelek fogadása személyesen, megrendelések felvétele telefonon, emailban. Ajánlatok készítése. Munkalapok, ügyfél- és munkanyilvántartó rendszer kezelése. Bérszámfejtéssel, munkavállalókkal kapcsolatos adminisztráció. Banki utalások, számlázás, pénztárkezelés, könyvelés előkészítése.  

Amire szükséged lesz: A legjobb tulajdonságod a nyitottságodon felül a brutális precizitás. A szolgáltatásaink körébe tartozó termékek, alapanyagok, gyártási eljárások teljeskörű ismerete - erre megtanítunk!

Minden munkakör esetén elvárás:

felelősségvállalás, tanulási hajlandóság, a munkáról a pörgés jut eszedbe, B kategóriás jogosítvány vezetési tapasztalattal, mi nem dohányzunk munkaidőben, te se tedd

Pillanatnyilag csak digitális nyomdagép kezelő munkakörben van betöltetlen állásunk, de folyamatosan várjuk a jelentkezéseket a többi munkakörre is. Jelentkezz bátran!
JELENTKEZÉS:
Jelentkezni kizárólag az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött fényképes önéletrajzzal lehet.

Munkavégzés helye: Baja


Víziónk, hogy ügyfeleink könnyebb, gyorsabb, problémamentesebb kiszolgálást kapjanak, mint bárki másnál. Profik vagyunk, és könnyű velünk együttműködni. Célunk szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálni, Bajáról meghódítani az egész országot. #hellohungary

Cégünk a BrandMax Hungary Kft. (korábbról így ismerheted: Szivárvány Reklám és Dekor Stúdió) egy folyamatosan fejlődő, 17 éve megbízhatóan működő, grafikai tervezéssel, digitális nyomtatással, reklámeszközök gyártásával és reklámdekorációval foglalkozó vállalkozás.

Vállalkozásunknál minden munkatársnak a legjobbját kell nyújtania, és a saját területén folyamatosan fejlődnie, hiszen csak így, közösen lehetünk sikeresek. Nálunk nem beosztott vagy alkalmazott leszel, hanem munkatárs, akit megbecsülünk, és aki hozzájárul a közös sikerekhez.
Előny: ha hosszútávra keresel megbízható, stabil munkahelyet, mert Te is megbízható és stabil munkaerő vagy, itt a helyed!

28368058 m 78953668 m

 

 

BrandMax Reklámstúdió

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 30 543 22 22
+36 79 423 503Szivárvány Reklámstúdió

Baja, Déri Frigyes sétány 9.
Nyitva: H-K-Sz-Cs: 8.00-16.30
Pénteken: 8.00-16.00

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben