Technológia

Nyomdai technológiánk:

Roland típusú nyomtatóink környezetbarát oldószeres tintával dolgoznak. Öntapadó dekorációs fóliára (vinyl), papírra és még sok egyéb anyagra 160 cm szélességben képesek ragyogó színekkel és felbontással (max. 1440 dpi), különösen jó minőségben nyomtatni. Pvc ponyvára maximum 262 cm szélességben tudunk nyomtani, így kamionponyvák komplett nyomtatását is kivitelezni tudjuk. Megfelelő nyomathordozó esetén több év tartósság jellemzi a nyomatokat kültéri körülmények között utólagos laminálás, védőfóliázás nélkül is. A nyomtatott anyagokból tetszőleges kivágást tudunk készíteni, így kis szériás - akár változó adatokat tartalmazó - formariccelt matricák is könnyen előállíthatók.

Mimaki UJV-160 nyomtatónk táblás és tekercses alapanyagok széles választékának nagy felbontású és gyors nyomtatására alkalmas, UV technológiával. Az UV LED technológia környezetbarát, nem bocsát ki rövid hullámhosszú ultraibolya sugarakat, így csökkentve még tovább az ökológiai lábnyomát.

Mimaki JFX200-2513 nyomtatónk táblás anyagok, például akril (plexi), polikarbonát, pvc, üveg, alumínium, fém, poliészter, habkarton, fa, bútorlap nyomtatására alkalmas. A színes nyomtatáson kívül fehér nyomtatásra, fehér alányomásra, illetve matt és fényes lakkozásra, formalakkozásra is képes.

Summa F1612 síkágyas kivágó és maró asztalunk segítségével hullámkarton, papír, öntapadó fólia, pvc ponyva, habosított pvc, műanyag hullámlemez, kemény pvc, mágnesfólia, bőr, farafa, polikarbonát, polipropilén habkarton, gumi, plexi, rétegelt lemez, fa, OSB, MDF, alumínium kompozit lemez (Dibond) megmunkálását, nyomtatás utáni utófeldolgozását tudjuk elvégezni.

 Alapanyagaink:

Alapelveinkből következik, hogy mindig kiváló minőségű, tartós, bevált alapanyagokat használunk. Az elmúlt években komoly tapasztalatot szereztünk a különböző alapanyag beszállítók termékeivel, tudjuk, hogy melyiket érdemes használni. Nem tartjuk elfogadhatónak, ha egy termék nem felel meg az elvárásoknak. Éppen ezért nyomtatóinkban is kizárólag gyári festéket használunk, nem kockáztatjuk a minőséget utángyártott, olcsó festékek használatával.

Nagyformátumú nyomtatóinkkal számtalan alapanyagra, akár különleges igényeknek megfelelően is tudunk nyomtatni:

 • öntapadó műanyag fólia (vinyl): fényes vagy matt felületű fólia, nagyméretű reklámtáblák dekorációjára és kicsi öntapadó cimkék készítésére is alkalmas
 • autógrafika fólia: autók teljes bevonásához, ívelt felületek dekorálásához
 • perforált ablakgrafika fólia (One Way Vision): járművek ablakainak és kirakatok dekorálására, kintről nézve a grafika látszik, bentről nézve a fólia alig észrevehető, nem zavarja a kilátást
 • pvc ponyva: a legolcsóbb reklámhordozó felület, kültéri felhasználásra
 • kamionponyva: erős nyomtatható pvc ponyva, teherautók dekorálására
 • építkezési reklámháló: építőipari állványokra helyezett nagyméretű reklámokhoz
 • hurkolt poliészter zászlóanyag: könnyű, légáteresztő anyag zászlókhoz, strandzászlókoz
 • plakátpapír: nagyméretű beltéri plakátokhoz
 • tapéta, falmatrica
 • festővászon: beltéri dekorációhoz magas minőségi szinvonalú képet kapunk, melyet keretezni lehet,
 • akril (plexi) tábla átlátszó és opál kivitelben, világító reklámokhoz, és egyedi termékekhez
 • habosított pvc tábla: közvetlenüll nyomtatható műanyag lemez, reklámtáblákhoz
 • alumínium szendvicslemez (Dibond): tartós, nagy merevségű reklámtáblákhoz
 • Stadur lemez: könnyű, de merev anyag reklámtáblákhoz
 • üveg: üvegajtó, térelválasztó üvegfal, zuhanykabin, konyha hátfal, egyedi grafikával és tapintható felületi struktúrával
 • habkarton: könnyű táblák beltéri felhasználásra
 • fa, bútorlap: konyhabútorok és szekrények frontjának nyomtatása
 • polikarbonát vagy pvc fólia: gépek kezelőpaneljéhez

Ez a lista nem tartalmazza a digitális nyomtatáshoz használható alapanyagok teljes választékát. Kérésére szakmai tanácsot adunk a megfelelő nyomathordozó kiválasztásához!

 

Reklámügynökségek, reklámstúdiók, dekorosok részére viszonteladói árakon dolgozunk, együttműködési egyedi árajánlatért keressen minket.

 

JFX200 2531 Image 1

 

summa f1612
sj1045 sp540v  
 

Központi iroda

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 79 423 503
+36 30 8 423 503
+36 30 69 22 595

Fiók iroda

Baja, Déri Frigyes sétány 9.
(a CIB bank és a Déry üzletház között)

Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.30

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben